Úvod »Nástrahy a návnady»Bolies»Trvanlivé boilies » Sportcarp boilies Liver Protein Hungarian Sausage (maďarská klobása) 18 mm 5 kg


        

Sportcarp boilies Liver Protein Hungarian Sausage (maďarská klobása) 18 mm 5 kg

Uzavřenější boilies na bázi rybích mouček s podílem práškového játrového proteinu, který jsme do tohoto boiliesu napasovali až na horní hranici dávkování.

img

 

Číslo produktu: 41362
Výrobce: Sportcarp
EAN kód: 8595662103562
NAŠE CENA bez DPH : 962 Kč (38 EUR)
NAŠE CENA s DPH (12 %):
1 077 Kč (43 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes
Nechybí Salmon Protein Liquid a další nutričně i atrakčně účinné složky. Vše je doladěno decentní dávkou esence, která skvěle dotváří konečnou atrakci a působí jako okamžitá zbraň hned po dopadu do vody.


Jako celek Vám toto boilies nabídne vynikající kvalitu za velice příznivou cenu!

Cena svádí k použití k masivnímu krmení, ale nenechte se zmást. Perfektně funguje i jako nástraha a má na svědomí mnoho cenných úlovků. Velmi pomalé měknutí a následné omílání mu dává vyniknout i na řekách a dalších místech, kde potřebujete, aby vám nástrahu během chvíle nerozbila nežádoucí ryba.

Při testech v terénu bylo v akci určitě dvouciferné číslo verzí a nebylo jednoduché vybrat ty nejlepší. Proto jsme se rozhodli nabízet Liver Protein v několika verzích.



Maďarská klobása je aromatická a chuťově velmi výrazná kulička, která je schopná dělat záběry v podstatě okamžitě a vůbec se nemusíte bát ji nastražit i při opravdu krátkých několikahodinových vycházkách. 



 

YTU4YW
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: