Úvod »Camping» Camo stolička s tácem a poutkem na nošení


        

Camo stolička s tácem a poutkem na nošení

img

 

Číslo produktu: 625 1085
Výrobce: SPORTS
EAN kód: 8720986640268
NAŠE CENA bez DPH : 782 Kč (31 EUR)
NAŠE CENA s DPH (21 %):
946 Kč (38 EUR)
Hlídací pes:
Hlídací pes
Velká židle k sezení s odkládacím stolkem, materiál Poliester 600D. Prostorným příručním stolkem o rozměrech 27x39,5 cm. Pohodlný transport zajišťuje poutko na nošení.

Camo židle s tácem a poutkem na nošení



Židle je navržena pro pohodlní a funkčnost, proto je ideálním společníkem pro dobrodružství v přírodě. Díky příručnímu stolku o rozměru 27x39,5cm vám poskytne dostatek prostoru pro občerstvení, nápoje, rybářské náčiní, nástrahy nebo jiné potřeby. Výborná pomůcka pro každého rybáře, který má ve svém arzenálu několik nástrah a příslušenství.



Maskovací design je pěkně zpracován a pomáhá splynout s okolním prostředím. I přes svou působivou velikost se jednoduše složí do kompaktního rozměru, což usnadňuje přepravu a skladování. Rám je robustní a pevný díky jeho tloušťce až 22mm a ve spojení s polyesterovou tkaninou 600D PE, zaručí stabilitu a spolehlivost v různých podmínkách. S výškou sedáku 48 cm nabízí židle zvýšenou polohu sezení, což usnadňuje vstávání. Toto křeslo nabízí všestranné využití při kempování, grilování, rybolovu nebo relaxu v přírodě.



 



Důvody ke koupi Camo židle s tácem a poutkem na nošení:





Boční tác o rozměru 27x39,5cm

Poutko na nošení

Pohodlné sezení

Výška sedáku 48cm

Pevný rám

Maskovací design





 



SPORTS – slovenský výrobce s dlouholetou tradicí:



Slovenský výrobce, dovozce a distributor renomovaných světových i vlastních značek od roku 1999. V současnosti rybáři očekávají od své výbavy mnohem více než kdy předtím.

Rozdíly mezi výrobky na trhu jsou často téměř nerozlišitelné na pohled, ale pro specializované rybolovné techniky je velkou výhodou naše spolupráce s výrobci ze Slovenska, Čech, Maďarska, Polska, Německa.

Jejich znalost místních poměrů, místních vod, zákonů a také zvyklostí Vás rybářů je přesně to, proč jsou výrobky SPORTS jiné než ostatní a „sedí“ na naše vody. Ať už praktikujete lov kapra, lov sumce, lov na feeder, nebo přívlač, případně jiné rybolovné techniky.

SPORTS je značka, která Vám pomůže blíže se dostat k Vaším vysněným rybám. SPORTS je Slovenská kvalita s tradicí od roku 1999.
Njc5Y
Hlídací pes
Watch DOG


Informovat na e-mail při změně:


       když cena klesne pod

        když produkt bude na skladě


Zadejte Váš e-mail: